1 augusti.

Ja då börjar sommaren gå mot sitt sisa blad. De blir mörkare o mörkare för varje dag. Och kvällarna blir allt mer kyrligare. Men vi ska inte klaga över detta. Sommaren har varit kanon o hösten kommer att vara minst lika fin.
De ända jobbiga är att vinten kommer på de åxå.
Vi har börjat få de riktigt fint här hemma nu för övrigt. :) Nya tapeter i alla rum. Ny kyl o frys har vi åxå fixat.. eller ny o ny hitade den på blocket. :) så jag o Krille tog en liten tripp till Umeå får att köpa. O på vägen hem så stanade vi hos min mor o far för en snabb kopp kaffe.. O de blev inte så snabb som vi hade tänkt.. vi blev väll där 1 timme kanse. O Krille blev imponerad av mammas o pappas hus.. Krille tyckte att dom hade stort hus på 200 kvadrat.. men när han fick se huset min föräldrar har så blev lite imponerad tror jag enbart 400 kvadrat.. bara huset sen har dom en gård på 1200 kvadrat åxå..
O idag så var föräldrarna här o pappa ska hjälpa oss med att bygga ett skåp till köket o en öven ett litet bord.. Bara för att jag kan hålla till o laga maten o baka. för just nu finns de inget ställe för de.. så de blir säkert bra.
Ne om man ska försöka att avsluta de här skriveriet och göra något annat..
God natt på folket.

RSS 2.0