Sjukt.

Igår när vi var på stan så var de en riktigt skum snubbe på stan. Har sett han några gånger förut men de var länge sen. Men snubben är väll där vid 50-60 års ålder. Han gick runt o sex trakaserade små flickor. Hur sjukt är inte de. Världen är sjuk men han var rätt rund under fötterna men de är ju ingen anledning att man ska gå runt o sextrakasera tjejer. O även om tjejerna sa till han så kom han tebax flera gånger. O de värsta utav allt var att han gick på en äldre dam åxå. Damen är lite handikapad så hon gick inte så fort. Tycker värkligen synd om henne. Men snubben gick fram till henne o sa att hon borde skaffa en rullator för att hon går så dåligt. O damens komentar till de var rätt skönt. Hon blängde på han ett bra tag o sa sen Jag går som jag vill. Men snubben var ju bara för mycket kom tebax o var riktigt jävla otrevlig. Så till slut så rinde gumman min till polisen o sa som de var. O de tog ju ett tag innan polisen kom dom är inte dom snabbaste som finns. Men när dom väl kom så snackade dom med gubben o sickade hem han. Ja vad säger man Skellhell i sin helhet finns fan mycket konstigt folk. Men sen har de väl inte hänt så mycket mer. Skriver nog mer sen idag/kväll när jag o Mulle min vapendragare ska ta o dricka lite av vårat färdiga vin. Men ha de så gött så länge.

Polisen utan för CK i Skelleftå

vad ska man säga.

Jag hatar att bli osams.....


Saknaden

Varför Ska de vara så jobbigt att sakna någon så mycket för?
Vi träffades o var med varandra igår ett par timmar på stan. O så fort jag kom hem då böjar saknade att komma närmare o närmare hela tiden. Jag älskar dej så otroligt mycket men de vet du ju redan om. Så de här e typ ganska så tjatit men jag rår inte för de. Men sån e jag jag skulle bara vilja att du var här med mej så att vi kunde ligga i soffan o se en film eller bara kolla på tv. Men du kommer ju hit på fredag De kommer att bli en jätte bra dag.
min älskade

Förlåt.

Varför måste jag vara så dum för?
Jag måste börja tänka mej för innan jag säger något
för de sårar mer än vad jag tror. Men jag lovar att jag ska skärpa till mej.
Jag vet inte riktigt mer vad man ska skriva för just nu känner jag mej bara så jävla dum.
Men ja åter till något helt annat.

Moderat helveten...

Nu har dom infört att om man är sjukskriven längre än 180 dagar då kan dom se till att arbetsgivaren ger en sparken. Tack för den.

ne men har väll inget annat att säga eller skriva. så ha de så gött.

Måndag den 20 September

Ja vad ska man skriva idag då. Ja kan ju börja med att skriva att de har varit den tyngsta dagen i mitt liv känns de som. Att vara vaken hela jävla natten för att först se de jävla Valet. O sen spela lite poker. O sen låg jag på soffan o kollade på nå skit program på tv. Minns inte riktigt va de var. Sen började då klockan närma sej tid för att trampa upp till jobbet o där kände jag riktigt hur tungt de var i skallen. Men men är man dum som är vaken på natten så är man. Men efter jobbet så drog jag hem för att ta en snabb dusch för att sen ta med mej Nataschas påse med kläder som hon behövde. Men tror ni jag kommer ihåg den. Ne då den står på en stol i hallen så fint. Men men jag for i allafall iväg på Valters lås för att hämta ut min andra nyckel. o efter de så for jag Natascha o Jonna på Subway för att äta o då kommer Ekan in han hade nämligen lunch. :) ja o efter de så gick vi bara runt på stan o degade. Jag köpte även en ny handväska till Natscha för hennes är trasig. O de tycker jag hon e värd.
Ja sen har de väll inte hänt så mycket mer.
Sen vill jag bara avsluta de här med att skriva.

Natascha jag älskar dej mer o mer för varjedag som går du får mej att må bra.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dej.

Min älskade Natascha.

Måndag 20 September

Ja ja då var de här valet över. O jag fattar inte varför alla ska smutskasta SD alla får rösta exakt hur dom vill.
Sverige är ett fritt land o jag hoppasatt de kommer att gå bra för SD i regeringen. Jag bryr mej inte nu om alla kommer att kalla mej för rasist jag bryr mej inte. Men de är mycket jag inte håller med om de SD säger. Som att kvinnor ska vara hemma medans männen är på jobbet. De är helt jävla fel o sen att dom vill sänka A-kassan finns de nå sjukare. Men men jag tror inte att de kommer att bli bätre ändå. Jag ska starta ett eget parti.
Anarist partiet undrar hur många man får med sej.
Tack för mej hej.

Söndag 19 September.

Ja vad ska man börja med att skriva?
Ja man kan ju börja med att helgen börjar gå mot sitt slut o en ny vecka närmar sej med storm steg.
I fredags så var jag med gumman hon sov över här till på lördag för då skulle hon hem. Men när vi hade ätit lunch/middag vet inte riktigt vad man ska kalla de. Så fixade vi till lite i lägenheten. O sen skrev Sanna till Natascha o frågade om hon vi ville komma o bada hos dom. De var riktigt skönt att få krypa ner i en varm badtunna. Vad har annars hänt idag. Inte så mycket om jag ska vara ärlig. förutom att jag cyklade hem från Bergsbyn tidigare än vad som var tänkt. Men men så är de ibland. När jag kom hem så tog jag mitt röstkort o drog till Sjungande Dalens skola för att rösta. O de första man träffar där ute är en äldre dam med Kristdemokraterna eller hur de nu stavas o frågar om jag skulle rösta på dom. Jag log lite lätt till henne o sa Tack de är bra de är lite fel parti för mej. O hon bara log o små skrattade. :) Men nu är då de där helvetet bort gjort så nu får man bara se vad de blir för ny regering. O sen får man vänta 4 år till nästa val. Men de kan få vara 100 år till nästa val jag bryr mej inte så hårt för de blir fan inte så mycket bätre ändå. Ja men vad händer annars ikväll. ja efter att jag har skrivit de här så ska jag ta o städa bort de sista i lägenheten o sen så blir de att fixa sej lite kaffe o lysna på musik o vänta på att mor o far ska Dom har nämligern varit i Finland o hälsat på farmor. Får se om hon kommer förbi åxå eller om hon stannar hemma för hon e ju inte så pigg längre. Men nu ska jag ta o försökja sluta de skrivandet o städa de sista. ha de så gött.

på bilden Pappa mamma min morbror o sen farmor.

KAFFE KAFFE KAFFE

Jag måste ju vara dum. eller ja de vet vi ju alla att jag är.
Jag kommer inte att kunna sova inatt. för jag har hinkat kaffe till förbanelse.
Men den svarta dryck är de godaste som finns. Men då har man bara ett problem magen mår
inge bra efter de. Men men vad ska man göra när man är beroende.
O sen en annan sak som jag ska göra Jag ska sluta med Nikotin. Jag har öpnat min sista snus dosa nu.
O sen har jag kvar ca 10 sigg. o sen efter de då är de över. Så de kommer att bli ett par tuffa dagar då man kommer att ha ont i skallen o bli iriterad för inget. Men de är bara att hålla sej lugn. För då kommer de att gå bra.
Men annars har de inte hänt så mycket idag jag säger som min gode vän vapen dragare min dryckes polare Mulle.
De är ett jävla hundknullar väder ute. Men de lär väll inte dröja länge innan de där vita pulvret faller ner från himlen.
Men vintern är riktigt mysig. för då är de jävligt mörkt på kvällarna o då kan man tända levande ljus. o bara sitta o njuta av en god kopp te. eller ja en kall öl eller en drink eller va fan man nu vill dricka. Eller då kan man bara krypa ner i soffan under täcket med sin partner. o bara rå om varandra.

Ha de så gött alla.

mitt älskade kaffe.

jag måste ju vara dum.

Vad är de jag sysslar med?
De är en fråga jag ställer mej själv i detta nu.
Varför kan jag bara inte lugna ner mej typ några kilon.
Ne jag ska köra i 200 km/timmen direkt.
Nu måste jag fan skärpa mej. för jag vill inte sabba de här.
Men men jag hoppas att de löser sej.

Vad har annars hänt ikväll..
Typ inget har suttit vid datorn o lysnat på musik.
de är typ allt.


????

Ja vad ska man skriva idag då?
ja man kan väll börja med att skriva att jag har varit på jobbet o slitit sönder min rygg. :(
lyfte helt fel idag men men de går väl över. Sen tog jag en promenad ner till OkQ8 kanalgatan för att hämta min cyckel. O nu sitter jag här hemma o dricker kaffe o lysnar på Volbeats nya skiva riktigt bra. O i morgon ska jag äntligen få göra klart min tatuering :) längtar som fan. Men vad man ska göra idag/kväll vet jag inte. Blir väll att sitta o titta på tv eller bara lysna på musik. jag har även planer på att ta mej till gymmet idag. Men vi får se vad min rygg säger. Ne nu ska jag ta o lägge mej till rätta i soffan o kolla på tv.
Ha de gött.

14 September

Tänk va tiden går fort. Idag är de 1 månadsen jag o Natascha blev tillsammans :)
Jag älskar dej av hela mitt hjärta.
jag älskar dej.

dagens låt.


Familj.

Ja som jag skrev i förra inlägget så har ju min stora syster fyllt år :) 49 år  grattis grattis
jag o min stora syster hemma hos mor o far.

Men nu ska jag ta o försöka sova i några timmar så att man tar sej upp till jobbet i morgon.
O sen får man hoppas att de kommer att bli en riktigt bra dag i morgon.


Vilken dag.

Dagen började inte som jag tänkte mej.
De började med att jag försov mej. Men dock inte så mycket fick sms av Natascha 06:40 o jag börjar jobba 07:00
Kände paniken o undrade hur jag ska ta mej upp till jobbet för att stämpla in prick 07:00 o kände att de kommaer aldrig att gå. Men jag stressade på som en tok o kom upp till jobbet 07:10 rekord att ta sej till jobbet kan jag säga.
O sen så satt jag o diskuterade med mina arbetsledare hur man skulle kunna fixa de här så att jag inte kommer sent varje jävla måndag. Jag Jobbar ju bara halv tid så man borde ju fixa de tycker man. Men jag har jobbat förut från 7-12 o sen varit ledig fredagar. Men nu har jag gjort om mina arbets tider så nu jobbar jag från 7-11 varje dag. Man får ju en riktigt skön fredag ändå. Men men efter att jag slutade vid 11 idag så smsade jagNataschas far o undrade om jag fick komma o prata med han. O de gick riktigt bra. Vi diskuterade om Natascha kunde börja bo hos mej varannan vecka. Men han tyckte som så att hon måste visa att hon klarar av skolan o visa att hon vill plugga osv. O han tyckte att jag skulle säga de till henne. O de gjorde ju jag så klart. Så nu är de upptillbevis om hon klarar av de. Men jag litar så mycket på Natascha så jag tror att hon fixar de här. För hon har mitt fulla stöd o jag kommer att hjälpa henne med skolan så gott jag kan. För jag vill värkligen att hon ska kunna komma hit under veckorna så att hon får komma bort o tänka på annat åxå. Men nu så sitter jag här hemma o har dö tråkigt igen. Funderar på om man ska ta o fara ut o springa eller fara på gymmet ikväll. Eller om jag ska vänta till i morgon för då är de pass på gymmet. Men men ha en riktigt bra dag/kväll så ser vi om jag skriver ett till inlägg senare ikväll.


Måste ju även ta o skriva grattis till min stora syster som fyller 49 år idag.
Tänk att mamma o pappa håller ihop än nästa år firar dom 50 år som gifta. :)

min älskade.

Borde sova.

Jag borde värkligen ta mej i kragen o släpa mej till sängen så att jag tar mej upp i morgon till jobbet så att man e pigg o glad. Eller pigg kommer man väll aldrig att vara på en måndag men man kan ju alltid hoppas att man kan vara de. Men jag säger väll go natt till er alla som läser min blogg inte för att jag tror att de är så många.. Men ha de gött.

en bild från i sommras nere vid älven.

vill ha.





får se när man har råd att köpa de här.
Men får hoppas att de blir nästa månad.

Saknaden

De har gått ca 2 timmar sen min älskade for hem. O saknaden av henne är enorm jag skulle villja vara med henne hela tiden. Men jag vet inerst inne att de inte går. Man måste få ha tid för sej själv åxå o umgås med sina vänner så man inte glömmer bort dom.
min älskade Natascha.

Ska även slänga in lite bilder från i sommras då vi hade grill party nere vid älven. De var riktigt trevligt synd bara att sommaren har tagit slut för att sitta vid älven när de är sommar o sol är de vackraste som finns.
Madde Eve Magnus Emma Mia o Krille

Magnus o sen är de jag som tar kortet.

Söndag.

Ja nu har då min älskade farit hem :( de kommer att kännas tomt. Men hon skulle hem o städa o fixa till sitt rum. O de är inte de bästa vädret ute nu de regnar o är trist. Men de är de perfekta vädret att städa o fixa till i lägenheten. Jag kommer att slänga in bilder på lyan sen då jag fixar en ny kabel till telefonen. för min usb enhet har pajat på datorn. Ja de har väll inte hänt så mycket idag annars. Jag vaknade vid 10 ungefär o vid 11 tiden vaknade min älskade. o jag fixade till frukosten o sen så har vi bara tittat på tv o degat. Sen kom även min älskade systerdotter förbi med pyjamas. Hon e lite udda men de är vi i våran släkt :) Ja jag vet inte riktigt vad man ska skriva för de är lite tomt i skallen nu. Jo igår så kollade vi på film vi såg Mamma mia först o sen kollade vi även STAN HELSING. Ne nu ska väll jag försöka ta o kolla lite på tv o sen fara o handla mat. Men ha de så gött.
min älskade o jag.

11 September.

Ja idag är de då som sakt 11 September. Årsdagen då tvillingtornen fick oväntat besök. bla bla bla.
Men  gårdagen var en riktigt trevlig dag. Eller den började väll inte så bra de började med att jag for till jobbet o de var den tymgsta dagen jag varit med om. Men sen så for jag hem så fort jag kunde. För hemma var min älskade o väntade att jag skulle komma hem. O när jag kom hem så hade hon städat lite o gjort de fint. Hon e  duktig hon. :)
O sen så hjälptes vi åt att fixa middagen. Stuvade makaroner o körv. Första gången jag gjorde stuvade makaroner o de blev riktigt gott. Litre senare på dagen kom Krille Eve o Lunne förbi o hälsade på. :) o vi satt o surrade på ett tag o Lunne var lika söt som alltid. O sen så for dom o käkade på X-ett. O sen så kom dom tebax o drack litte kaffe o lämnade över lite dricka. Sen kom även Mulle o Magnus förbi o vi körde igång vårat vin som vi ska ha. Urk känner redan smaken av den. :) Vi skulle även se på Perkele men då fick älsklingen nå knas så hon sprang ut o tog frisk luft. o jag blev ju så klart jätte orolig så jag sprang efter henne. Men som tur var så lugnade hon ner sej efter ett tag.
O när vi satt där ute så kom Jonna Claudia o Tomas förbiända från Burtäsk mycket trevligt med lite mer besök. Vi satt o surrade på inne i lägenheten ett tag innan vi for vidare till staden o göra den osäker. :) men de gick inte så bra. Vi kom hem ca 04:00 på morgon riktigt segt att kliva upp i morse. Men de gick jag klev upp vid ca 10 fattar inte varför jag inte kan sova när jag vill sova. Men men nu ska jag väll ta o vara lite social med Claudia o Natascha o inte bara sitta här o skriva. Men ha de gött så höres vi.

Torsdag den 9 September.

Idag Torsdag har de varit en riktigt bra dag. De började med att Jag o Natascha vaknade. O jag for iväg på jobbet o Natascha for till skolan. O vid ca 12 fick jag ett sms av Natascha. O hon ville att jag skulle ringa till henne när jag slutade. :) o de gjorde ju jag självklart. Men de slutade med att jag följde med henne till skolan o hennes fysik lextion. Mycket roligt för lärarinen som hon har heter Leorona. Tomas flickvän :) tänka vad världen är liten. Men men efter de så for jag hem tvärt för att lämna lte saker som jag hade med mej. O efter de så for jag Natascha o Sanna på Subway o käkade. O då kom Natascha på de bra iden att hon ville stanna hos mej o sova över :) o de kan man inte tacka nej till. Så hon ringde till sin mor o frågade om de gick bra o de gjorde de. Men vi var ändå kvar på stan o träffade lite folk o även Nettan min älskade systerdotter. Men senare på kvällen så for jag o Natascha o Nettan hem till mej för att titta på tv o käka mat o dricka kaffe. O nettan for hem vid ca 21:30 tiden o nu ligger Natascha i badkaret o mår gött. O här sitter jag på toan o lysnar på hennes prat. Hon e rätt så flum nu. :) Men jag ÄLSKAR henne över hela mitt hjärta. Hur flummig hon än är. Jag har aldrig kännt så här för någon förut.
Men ialla fall den här helgen kommer att bli de bästa helgen. För i morgon kommer nog Krille Eve o Lunne förbi. O även Mulle o Magnus för vi kommer att sätta igång vårat vin. :) men ja nu ska vi väll snart ta o lägga oss så att vi tar oss upp i morgon.. God natt på er.  min Natascha.

Tjo

Vilken dag de har varit. Som jag har skrivit tidigare så vaknade jag med världens jävla migrän.
O när de hade släpt vid ca 12:00 så ringde Skebo till mej o undrade om de gick bra att dom kunde visa min lägenhet till några som var intreserade av lägenheten. O vi surrade på ett tag o då kom jag på att jag hade ju glömt bort att betala en hyra på den lägenhten. :( men då sa hon till mej att de är 2 hyror som jag har glömt o betala SUCK... Så de är bara att försöka fixa fram ca 10 tusen o betala dom jävlarna. Men men dom gick då med på att göra en avbetlanings plan med mej så att jag ändå kan leva. Men i alla fall så skulle jag ner till staden o fixa mer migrän tableter för mina var slut. I falla jag skulle få migrän igen. O när jag var inne i stan så satt jag med Natascha Jonna mm. förlåt för namnen jag har glömt :( Men sen så gick jag o Natascha till Lars jobb o drack lite kaffe o väntade på att han skulle sluta så att vi fick åka med han hem. O väll hemma hon Natascha fick vi äta en jätte god lasagne.. Sen efter maten så gick vi ner o kollade på film Romper Stomper. en riktigt bra film. O efter filmen så gick vi ut på en promenad till Sanna som bor i Ursviken. så de blev en härlig promenad.  Väl framme hos Sanna så bjöd hon på kaffe riktigt gött o vi pratade en massa strunt men de är trevligt.
Sen så gick vi tebax till Bergsbyn. o snart så blir de sängen så att man tar sej upp. Så god natt på er alla.



Hoppas.

Igår så kom jag hem till lägenheten efter att ha tillbringat ett par dagar hos min älskade. O hennes familj. :) De var rätt så skönt att få komma hem o bara ta de lilla lugna ett tag. Nog för att jag saknar min gumma jätte mycket. Men som sakt i början ska man inta vara med varandra så mycket. Man måste ju få sin egen tid åxå o umgås med sina vänner. Men ialla fall när jag kom hem så insåg jag att jag glömde min snus stock. :( ja ja de är sådant som händer.
Men när jag satt vid datorn igår kväll så loggade min gode vän Mulle in på fejjan o vi började diskutera om att köra igång vårat vin så att de blir klart någong gång. O se även funderade han på om de skulle vara läge att se Perkele dvden. O de vore ju inte så tråkigt får bara se när de blir.

Ja annars händer de inte så mycket här. Min migrän har börjat släppa :) så de blir väll att försöka ta sej ner till staden lite senare o köpa mer migrän tabletter så att jag slipper den här skiten.

ja ja ha de gött..
slänger in en bild på min underbara flickvän.
<3 älskar dej av hela mitt hjärta.


Jobbigt..

Jag hatar att ha migrän. Jag är fan i mej borta rätt så mycket från jobbet. :(
men som tur är så ska jag snart få träffa en läkare. Då får hon ta o kolla upp varför jag får migrän så ofta.
Nog för att jag tror vad orsaken är... Oro. Jag börjar oroa mej för mycket för vissa saker istället för att bara ta de lugnt o fint. För allt löser sej. O jag som skulle träffa gumman senare idag på stan. Men vi får väll se hur de kommer att gå. o hur jag mår. Men de löser sej säkert. Nu blir de att ta sej en kopp kaffe o försöka lägga sej o vila igen så att man blir fräch i skallen.



8/9

Ja va fan då ska man försöka sej på de här jävla helvetet åxå.
De kommer säkert att bli en massa jävla stavfel men de får ni stå ut med.
Ja de är väll bara att börja lite smått.
Vad har hänt idag eller igår Tisdag. Jag vaknade vid ca 06:05 i morse av att Nataschas mor knakade på dörren o sa att de var dax o kliva upp. Vi var rätt så knäckta idag. Men men vi tog oss upp. Jag gick upp o drack en kopp kaffe.
Sen så for vi iväg mot staden Jag Natascha hennes far o lillebror. O ja de blev ju mer kaffe på Lars jobb. O efter en kopp kaffe där så gick jag o Natacha o satte oss på busstationen o inväntade Sanna som skulle komma. bla bla bla. ja klockan gick då framåt o vid 07:55 satte jag mej på bussen ner till Umeå för att träffa läkaren för sista gången. :)
Lite onödigt tycker jag att faara till Umeå för 5 minuter. Men men läkare är ju som dom blev. Men i allafall så for jag hem med första bästa buss tebax till Skellefteå för att träffa Natascha  :)



Jag o Natascha. <3



RSS 2.0