Tack

Tack alla som kom på festen igår..Fan vilken lyckad kväll :)
O Nicklas som badade med kläderna på. o hade mobilen i fickan :)
Så när jag o Bea städade idag så hittade jag mobilen i bubbel polen fullt fungerande 9 missade samtal o en blött telefon de var vad Nicklas fick tebax idag :) Men jag o Bea har städat o varit så duktiga idag så efter att allt var klart så drog vi ner på tre kronor o tryckte i oss pizza. De var grymt gott 1 calskorove de är grejer de när man e bakis.
Ne nu blir de bara att ligga o jäsa o vila upp sej till i morgon så man klarar av jobbet.
Tjing på er.

R.I.P.

Jag läste Mulles blogg för en liten stund sedan. eller så här gick de till.
Han skrev till mej på msn o var riktigt bitter. :( o då tänkte jag att de måste ha hänt något riktigt illa.
O han bad mej att gå in på hans blogg o läsa.
O de jag får se då är att Nocks Rockklubb går i graven. :( var i helvete ska man hänga nu är frågan?
O ett bra o enkelt svar på de är att de kommer att bli många helger o kvällar med grabbarna o respektive.
För inte betalar jag 40 jävla kr för att gå in på Olles. Ne nu måste vi grabbar styra upp de här så att inte vi åxå eller jo.. Mulle om du läser de här.. Jag e fan på.. Vi måste försöka lämna den här stan.
Men de man kommer att sakna är sina vänner man har. Stan kommer man inte att sakna för 1 öre.
Men först  måste vi hitta jobb.. sen drar vi jag lovar jag e på.
Men men nu ska jag ta o krama kudden kommer att bli en rätt så tuff dag i morgon..
Bilder kommer att komma upp här..
senare..
God natt på folket o mina älskade vänner.

Älskar musik. så gissa vad som kommer nu :)


en jävligt skön låt

tänk att hon är 52 år

Trött.

God kväll. Alltså att vara på jobbet så sjukt länge som jag har varit idag är fan riktigt jobbigt.. Eller jobbigt är de väll inte riktigt men man blir sjukt trött i skallen. Som idag har jag varit uppe o hjälpt Tobbe på rostfria o jag skulle såga. han sa exakt hur långa plankor jag skulle såga o hur många han sa 0,70 cm 20 st. o jag kollade på plankan o försökte mäta ut längden men jag fick inte till de. Jag var helt borta :) men sen efter middagen så frågade jag Tobbe hur fan man mäter ut 0.70 cm.. O alla började skratta. Men jag kom på mej själv sen inte specielt smart.
Men de är så sjukt härligt att de snart är helg. Ska bara jobba till 15:30 i morgon. Sen är de helg o då ska jag göra lite ärenden på stan ringa till Nicklas o lösa vissa saker.
Sen blir de hem o sova eller vila o bara koppla av. Funderar även på att slå av mobilen då så att man är helt off från allt o alla.  Ne nu ska jag se på Nyheterna o sporten. O sen blir de nog sängen så att jag tar mej upp vid 5 tiden.
Go natt o sov gött.

ny lista igen.


Tisdag

Fan vad jag hatar tisdagar.. Dagen går så sakta tiden står som still ibland. Men jag har ändå haft en rätt så trevlig dag. Mycket skratt på jobbet. Men dagen höjd punkt var ändå när vi slutade. :) För då drog jag ner till stan o skulle träffa Natascha. Vi skulle ta o prata med varandra men de gick ju inte så bra. Men jag bjöd ändå henne på mat på Dallas.. Så vi hade de ändå rätt så trevligt. :) men fy fän va kallt de är ute nu. mina fingrar blir typ jätte vita hatar de här med kyla o vinter. Sen var jag 'ven o kollade in en ny mobil som jag tror jag kommer att köpa nästa månad om jag har råd. en HTC riktigt fin.. vill ha den..
Ne nu ska jag ta o slut skriv o göra något vettigt av mitt liv..

jobbigt läge.

Idag så for jag o Mulle o Downie till Bergsbyn för att lämna över Nataschas kläder o saker.
Ja som ni alla säkert redan vet vi de här laget så är de finito Game Over mellan oss. Tråkigt tycker jag. Men så är livet. Natascha var i alla fall jätte flummig :) o hon e lika söt som alltid när hon e flummig man kan bara inte sluta le när hon flummar på. :) Sen efter att vi vart där ett tag så for vi upp till Ica Maxi jag handlade lite mat o tänkte fixa en katt låda o kattsand o mat till en lite unge.. Men den är ju bara 8 veckor en så jag fick inte hämta hem min nya vän..
Men 2 veckor går fort.. o sen har jag en lite kattunge som kommer att hålla mej vaken på nätterna :)
Ne nu ska jag ta o lyssna på musik o bara njuta av livet.
Ha de gött

tjo

Fan vilken dag. eller ska man säga helg. De började riktigt bra.
I fredags så skulle jag träffa Sandra på stan vi skulle fara o kolla på maskerad kläder till helgen som kommer.
O när jag var på väg till Vintergatan så träffade jag Natascha o Jonna o några till som jag har glömt namnen på förlåt för de. Men sen vid ca 16:30 så ringde Lena o frågade var hon skulle plocka upp mej för jag skulle följa med henne hem. Vi skulle små dricka lite. Hon frågade även om hennes kille Stefan skulle komma men de ville han inte för han låg hemma o var sjuk. :( Men vi satt då o hade trevligt pratade gamla minnen o liknande :) Sen så på lördag så körde Lena hem mej. O hon for vidare till Stefan.
O ja lördagen blev även den en blöt kväll.
O idag Söndag så for jag ner på stan med Mulle vi skulle driva runt o bara koppla av.
Vi gick in på Dallas o käkade extra stor kebab taldrick. Riktigt gött tack för maten Mulle om jag glömde säga de.
Sen gick vi bara ner o satte oss nere vid älven o bara njöt av att helgen börjar närma sej slutet.
O att man måste åter gå till sitt arbete. Känns tungt som fan men man får se de positivt de är snart helg igen. :)
Ne nu ska jag försöka lägga mej till rätta i soffan o försöka börja må som en människa igen.
ha de gött.

snart

Fan vad jag längtar till måndag för då kommer lönen in.. men de försvinner lika fort :( men jag hoppas att man får ha kvar lite pengar kvar ändå.. för de jag ska inhandla är väll inte så jätte viktigt.. men de första jag ska köpa är kläder till maskeraden o sen ska jag även färga håret igen :) o tro de eller ej de ska bli rosa :) eller jag vet inte de är mellan rosa eller blått.. vad tycker ni?

Grattis

Ja idag är de en glädjen dag. :) Idag är de exakt 50 år sen min mamma o pappa gifte sej.
Tänk vad tiden går fort. O dom säger att de känns som de var igår dom träffades.
Jag hoppas att ni har de trevlig på eran års dag.
pappa o mamma på deras 50 års dag. (guldbröllop)

kom o tänka på en sak.

Nicklas o Lotta kommer att flytta ner till Stockholm om ca 2 veckor eller om de nu är mindre. :( jag kommer att sakna er som fan. O de lär bli dyrt när jag ska fara o tatuera mej hos dej Nicklas. :) Men de kan de vara värt. Har själv funderat på att flytta. Nog för att jag nyss har fått heltid. Men de är bara att börja söka jobb o lägenhet o se vart man hamnar. Skulle typ vara skönt att flytta ner till Gävle. för då är jag rätt så nära alla. Jag e nära hem till mamma o pappa. Jag e nära till mina syskon. För jag skulle verkligen behöva byta miljö. Men de känns ändå drygt o dra från Skellefteå. För jag har sådana fina vänner här. Nog för att man inte träffas så ofta. :( Men skulle jag flytta fån den här jävla hålan (Skellefteå) så måste man försöka hitta nya vänner.
Ne nog om de.. nu ska jag sluta skriva.

sliten igen.

Ja då har man jobbat klart ett nytt 13 timmars pass. Jag längtar tills jag får min lön på måndag. :) för då blir de först o främst att betala alla räkningar. Sen fara o handla mat o en massa annat skräp. Typ 1 ny mobil Xbox 360 så man har något o göra på kvällar o helger. Men vad har annars hänt idag.. typ inget vaknade vid 05:00 men råkade somna om :( så jag vaknade 06:20 o min buss ner till stan går 06:20.. Fick panik o tänkte hur fan jag ska ta mej upp till jobbet nu. Så jag ringde Elle o kollade om han var hemma än. O de var han han låg o sov så gött. Men jag fick då åka med han upp till jobbet. O tro de eller ej.. jag stämplade in prick 07:00 :) O på jobbet är de typ samma saker som händer hela tiden så jag orkar inte dra upp allt här de blir fan för jobbigt. Jo jag kan ju skriva o säga att jag blev hög idag.. de snurrade som fan i skallen på mej o jag fick ont i skallen.. Men jag kan lova er att de inte var nå droger som jag blev hög av.. Jag satt o limmade lampor på jobbet o drog i mej lite för mycket ånger.
Ne nu ska jag ta o skutta in i duschen svettas som en gris..
Men ha de gött
kram.. på folket.

FY FAN

Idag när vi hade rast kl 09:00 for jag o Elias till ica för att handla lite. Jag köpte Cola snus o godis så att jag skulle hålla mej vaken. Men de var inte de jag tänkte skriva.. När vi kommer in på Ica vad får vi se.. Jo dom har börjat ta fram de här helvetes jävla jul saker. :( man blir ju fan djupt deprimerad. Nu kommer man att få höra varenda jävla unge.. Mamma pappa jag vill ha de där när de blir jul.. mamma snälla vist kan jag få de där.
O då säger mamma eller pappa du får önska de av Tomten.. Men då ska jag göra er besvikna ung jävlar. Tomten finns inte.
Elias kom på en riktigt bra ide. Att skriva en hat sång om julen. O de måste jag nästan nappa på.
Ska bara försöka komma på en text som kan passa o en melodi.

Vad ska jag själv göra på julafton?? Jo jag ska sitta hemma o dricka öl o spela tv spel. De är de bästa man kan göra o sen bjuda hem några goda vänner o sen bara spela o dricka o se någon bra rulle.
Ne nu lir de att varva ner lite innan de är dax för sängen.

trött.

Tjo ja idag så klev jag upp vid 05:00 på morgon o åt frukost o gjorde mej i ordning till att fara på jobbet. Börjar kl 07:00 o slutar i vanliga fall 15:30. Men inte idag då slutade jag 20:00 de gick typ ändå bra förutom den sista timmen då var man rätt så flummig o skrattade åt inget. Men roligt har vi då haft. hur man nu har roligt på ett jobb. Men så länge man trivs på jobbet så går allt bra. :) så de kommer nog att bli en tidig kväll så att man tar sej upp till jobbet imorgon igen. Men som tur är så är de ingen övertid i morgon.
Puss o kram på er.

tisdag den 19 oktober

Ja vad ska man skriva idag då?
Jag kan börja med att säga att jag hatar att se o höra att mina vänner mår dåligt o sen att man inte kan göra något. :( jag önska att jag kunde ställa upp mer för mina vänner. Eller jag kanske gör de men att jag inte bara märker av de själv. Jag vet inte.
O sen dagen roligaste eller jag vet inte om de är så roligt. Mamma av alla har skaffat Facebook. De trodde jag aldrig
men men hon kan väll hon åxå. Inte för att jag tror hon kommer att vara så aktiv. :)
Ne nu ska jag ta o sluta skriva för idag för de har inte hänt så mycket roligt idag så de här blir de sista jag skriver.
Kram på er alla.

Grattis

Ja då e de dax igen.. o den här gången är de Mattsson som fyller år. Hoppas att du får en riktigt trevlig dag så bra man nu kan få den när de är måndag.
Ne nu ska jag ta o äta upp min frukost sen så blir de nog att duscha innan men far upp till jobbet.
Ha de gött alla.

Börjar närma sej.

Ja inspelningen av våran film börjar närma sej mer o mer för varje dag som går.
O ena planen är typ att göra någon form av lek. O vi ska självklart vara totalt jävla packade när allt spelas in.
Men de vi har som plan är att göra stor jävla grytan med bruna bönor eller ärt soppa. eller chili gryta o i de ska  vi hälla i en massa laxerings medel. O sen ska vi se vem som håller sej längst. o den som inte klarar sej länge kommer att åka på ett straff. :) fan va vi e sjuka. Men de kan inte hjälpas :) Men de ska bli så jävla roligt o börja spela in filmen.
Ne nu ska jag ta o slut skriva för idag o fixa mej något att äta o sen typ se om de finns någon bra film o ladda hem.
Om de är någon som har några bra filmer o tipsa om så skriv gärna ner de.

:)

Jag vill börja med att skriva Grattis till Lena Dahlbäck som fyller år idag. Hoppas att du får en toppen dag.
O sen måste jag även tacka Nicklas o Lotta för en helt underbar trevlig kväll igår. De måste vi göra om innan ni flyttar till Stockholm inte för att jag förstår vad ni ska dit o göra men. :)
Ne nu ska jag ta o göra mej klar för att fara ner å stan o umgås med min gode vän vapendragare o Drink polare
vi ska bara gå runt o slava o driva runt. Som vi 2 ensamma krigare brukar göra någon gång då o då. Händer inte allt för ofta dock. Men de får väll bli ändring på de. Får se om vi ska sätta oss ner på någon bänk o prata om film inspelningen som snart tar sin början.
Ne nu ska jag ta o göra mej redo att gå mot staden. Om de nu går de är ju så halt överalt förbanade vinter.

söndag 03:06

Ja jag vet inte vad jag ska skriva förutom att jag älskar Nicklas o Lotta nu.
Ni är fan de finaste som finns just nu. Jag älskar er av hela mitt hjärta.
Ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta :)
Men nog om de..
Jag har fått höra mycket om att folk vill se hur jag såg ut på krogen.
Jag kan lova att man inte fick någon blick.
Men jag slänger in 2 bilder så får ni se hur vi såg ut.
Puss o kram på er.
Jag o Nicklas som bögar oss.

Jag

Ja så här såg vi ut. Vi hade skoj o de är de bästa.. Puss o kram på er

Skellefteå

De här är Skellefteå i sin helhet.. Eller även kallat Skellhell. Alla är så förbanat tråkiga ingen jävel vill hitta på något. Så här ligger det till. O de är sant vänner bekanta vill att man ska ställa upp o hjälpa dom. Men sen när man kollar om de är någon som vill hitta på något då är de INGEN som vill göra något. NU pratar jag allmänt så ni behöver inte ta illa upp. Men dom som tar illa upp känner sej väll träffade. Men de är väll så men nu ska jag då då dra ut på en promenad till Nicklas o Lotta igen :) får se vad kvällen har att erbjuda om de blir nå spel eller om de bara blir musik sång o skratt. Träffade även Cecilia Lindberg hoppas hon kommer åxå ikväll de var riktigt trevligt att träffa dej igen :) de var några år sen sist. Ne nu ska jag gå.. men ha de så gött alla läsare så får vi se när jag skriver igen..
Puss o kram

Lördag kväll.

Tja alla läsare. Inte för att jag vet hur många de är men men.
Jag sitter nu hemma hos Nicklas o Lotta o har nyss blivit klar med min tatuering :) slänger in en bild på den nu.
Men jag kommer inte att skriva så mycket nu för jag har inte tid för nu e de öl o ja rsten kan ni räkna ut själv. :)
Ha de gött ikväll.

min tatuering.

Ny lista.

Jag har fått lite önskemål på vad som ska komma upp på min blogg. :) min gode vän Krille tyckte att de saknades lite grupper på min 10 i topp lista. Så jag gör väll helt klart en ny lista. men om jag slänger in allt nu återstår att se. För de blir rätt mycket. :) Men musik rensar själen men blir glad av musik. Så ja här kommer de då en ny lista. O Krille jag hoppas att du ska bli mer nöjd nu. :)




morgon dagen.

Ja i morgon så blir de en riktigt bra dag.. :) Jag pratade med Nicklas min älskade vän. Han som tatuerar mej.
I morgon ska vi köra klart min tatuering o sen blir de säkert att prata om nästa tatuering jag ska göra. Men han sa även att vi skulle kunna dricka några öl. O de tackar man ju inte nej till. Så då kom jag o tänka på en låt som passar in på mej riktigt bra. så jag slänger in videon på låten o gruppen. Ha de så gött.

Vill inte vara sjuk :(

De här suger häst balle på många mil..
De började med i morse jag slog igång Msn o in loggar Madde. O jag frågar henne vad hon gör uppe den här tiden på morgon :) o då var klockan 04:50 o hon svarade jag ska jobba.  O hon frågade självklart vad jag själv gjorde uppe den här tiden. Jobba skrev då jag tebax. Men jag slängde i mej 1 kopp kaffe i stort glas Cola o nudlar. Mycket nyttig frukost. Eller så inte. Men vem har sagt att man ska vara nyttig :) jag har som sagt inte ätit så mycket dom här senaste dagarna. Så jag har både rasat i vikt o haft migrän nu i 4 dagar. O nu börjar jag bli sjuk på riktigt.Men men åter till morgonen. Vid ca 05:20 började jag ta på mej vinter skona o gick ut i vinter kylan o promenerade upp till Solbacken där jag jobbar. De tog exakt 1 timme o gå från Sjungande Dalen. Men väl framme så fick jag sitta o vänta ute. o redan då började känna hur jag började känna mej yr o kall svettig. Nej var min första tanke. Jag vill inte bli sjuk. Men när  de väl ble upp låst så tog jag o stämplade in. Gick o hämtade mej en kopp svart kaffe. O funderade hur jag skulle klara av att vara på jobbet ända fram till 15:30. Men sen vid 07:00 så var de då dax att börja arbeta. O när jag satt där på min plats kände jag bara att de här går inte. Så jag gick in i omklädnings rummet tog av mej minna 2 tröjor. behöll mössan på o kände hur allt snurrade Jag lovar de kändes som att jag druckit en massa jävla öl. Så jag satta mej ner på bänken för att vila de var riktigt jävla obehagligt. O jag har varit nära på att svimma flera gånger idag. Men jag gick o fortsatte o jobba dum som jag är kunde inte koncentrera mej på något Musiken som jag hade i högtalaren vid mej hade jag rätt så högt o jag hörde bara mummel. Så jag gick o pratade med min arbetsledare om jag fick fara hem vid lunch för att jag inte mår så bra o de gick bra :) eller man ska väll inte vara glad att få fara hem från jobbet.
Så jag kämpade på fram till 11:00 då är de nämligen lunch. Så jag åt nå biff med klyftpotatis. De var riktigt gött. Men efter att ja hade ätit så började jag be ge mej hem för att vila . O jag känner att jag får mer o mer i skallen
de är verkligen inge skoj. När jag väl är hemma så börjar jag leta efter min Alvedon. Men jag hittar dom inte. Så jag ringer till mor o far o frågar om jag får låna 200 kr av dom så att jag har något att ta om de behövs. Så då tog jag mej en promenad till staden för att köpa alvedon. O när jag är ine i stan så plingar de till i min lur. De var från Natascha. Hon Claudia o Sandra satt utanför Ck o pratade. Jag tänkte väll att de är lungt o gå ditt ett tag. Men jag måste lova de var fan de jobbigaste som jag gjort. Natacha o Claudia väntade på att bussen skulle fara mot Träsket. Men sen så började jag be ge mej hem igen. O nu sitter jag här ont i kroppen o själen. Men va fan Ne nu ska jag sluta skriva o lägga mej till rätta framför tv eller datorn slå igång en film eller om jag ska vänta me de till senare ikväll. Jaja ha de gött.


God jävla morgon..

Ja då var de äntligen fredag. :) o då är de helg. Fan så gött.
Men jag vet inte vad man ska hitta på att göra idag. Förutom att jobba till 15:30 o sen springa på stan ett tag o kolla på maskerad kläder till näst kommande helg. :) men sen ikväll då? Magnus o Emmy drar till S-vall ikväll dom ska se Volbeat. Skulle vilja se dom åxå men de får väll bli när dom kommer till Umeå. :) men nu ska jag ta o göra mej klar o försöka slänga i mej någon form av frukost.. De säg att de ska vara nyttigt. Kaffe Cola o Nudlar de blir riktigt bra. Skriver mer när jag kommer hem.
Ha de gött.

Tänkte slänga in en 10 i topp lista.


vilken skön låt..

Jag verkligen älskar den älskar den

Torsdag 14 Oktober

Fy fän. De snöar ute. Hur i helvete kan de vara möjligt. :( man blir ju deprimerad som satan.
Jag vill ha sommar o sol o mycket värme. Men nu ska man stå ut me de här förbanade jävla vita helvetet i ett halv år. :( men men o sen har jag hört att de ska bli den kallaste vintern på flera år.
Jag tror att jag ska stanna inne hela vintern. Bara ringa till ica när man vill ha hem mat så får dom leverera hem maten till dörren. O sen med jobbet så tar man hem o gör jobbet hemma. bara för att slippa gå ut. :) urk vad jag inte vill ha en kall vinter.
Ne nu ska jag försöka sova. om de nu går ha de gött.

Puss puss på folket.

GRATTIS

Jag vill bara o skriva o säga att min älskade syster dotter Nettan fyller år i morgon Torsdag den 14 Oktober.
Hon fyller nämligen 18.. :) fan va stor du har blivit. Jag tyckte nyss jag var barnvakt till dej. O försökte att få dej att somna på kvällarna Men tiden går fort. Men jag hoppas att du får en underbar dag i morgon.
Jag älskar dej.
Min älskade syster dotter.

Dagens låt.


rosa bandet.

http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/
jag stödjer rosa bandet gör de ni åxå.

Dagens låt.


Längtar som fan.

Först ska jag skriva o säga att jag börjar må riktigt bra nu.
Börjar som förstå att de är över.. men de är lungt jag e inte bitter.
Men men till de jag längtar till HALLOWEEN
fan vad jag ska ha skoj då. :) pratade nyss med Nicklas o han frågade om jag skulle komma på maskerad festen.
O de kan man ju inte tacka nej till nu. Bara 18 dagar kvar. Så håll i hatten lillfinnne ska vara uppe i de blå :) o nu måste man bara skffa sej en jävla maskerad dräkt. hmmm vad skulle jag passa som då?
Jag har vissa planer men vi får se om de blir de. Jag måste bara hitta någon som e villig att sminka mej ;)
men men nog om de.
Snart kommer lönen åxå fan va gött då blir de att skaffa lite nya saker till lägenheten. Typ ett nytt badrums skåp. En el kabel som jag ska dra från vardags rummet in till sov rummet. lite nya lampor. En ny mobil som de ser ut nu. jo sen ska jag ta o köpa nytt porslin åxå. Men jag får se om jag tar allt på en gång.
Annars då?? jo för fan har jobbat idag o de tar aldrig slut saker på jobbet man känner sej stressad som satan för att hinna med allt. Men de är skönt att ha ett jobb o gå till varje dag.
Ne nu ska jag ta o vara social med min tv o se på hockey o fotbollen. Men ha de gött.

:(

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. eller om jag ska lägga ner de här med bloggen.
Jag känner mej helt tom i skallen för tillfället. Men tiden läker alla sår.
Men ne jag orkar fsan inte skriva nå mer nu. mitt skalle är helt tom. finns inget o skriva om nu.
Men ni får ha de så bra. 

Måndag.

Ja var ska man börja...
Jo jag försov mej idag så jag kom 1 timme sent till jobbet :( inte okey.
Men dagen har ändå gått relativt bra. Har haft mina upp o ner gångar idag.
Men de har sina orsaker som jag inte tänker ta upp.
Vi hade då riktigt tur idag vi slapp övertid :) men under veckan veckan kommer de nog att bli några dagar.
Får se hur man kommer att orka med de. Jag har lite andra saker o göra sen under veckan åxå. som jag inte ser framemot. Men de kan ju vara en lösning får jag hoppas.
När jag kom hem så var jag fortfarande utan snus så jag ringde o pratade med Nicklas. O han sa att jag fick komma o låna 50 kr av han så att jag kunde köpa mej snus. :) tack Nicklas o Lotta för att ni e så gulliga o snälla.
När jag kom dit så pratade jag o Nicklas lite om mitt problem jag har nu. Han gav mej några goda råd :) så nu ska jag bara göra mitt bästa för att fixa till de. Men när jag sen var på väg hem så ja jag fattar mej inte på vars vissa får körkortet ifrån. De var en korsning där bilisten ska lämna mej företräde. tror du han gjorde de.. Ne inte mycket då. han körde in i mej. Men jag klarade mej som ni märker. men jävla idioten stanade då inte utan han for iväg.
Men lite ont i benet har jag men de går över får vi hoppas.
Men nu har jag då äntligen fått mitt älskade snus.
Ne men ha de så gött alla.

söndag.

Ja då var de söndag igen :( o då vet man att de är snart dax för en hel vecka med jobb jobb o åter jobb.
Under helgen har de väl inte häns så förbanat mycket. Har väll mest bara tagit de lugnt.
Var tidigare ikväll på en promenad o hälsade på Emil Falk o Amanda Lindgren o drack kaffe.
De var skönt att komma ifrån lägenheten ett tag. Sitter fan inne typ hela tiden känns de som.
I går var jag då o hälsade Magnus Emmy dom hade för fest innan dom skulle in på Nocks o där hade vi riktigt trevligt. O kan ni tänka er jag lillfinnen var nyckter. :) men de har sina förklaringar som jag inte tänker skriva om här.
Jag är nu på jakt efter in internet kabel ca 3-4 meter för jag håller på att möbelera om o då måste jag flytta poå datorn så att de blir som jag villa att de saka var. Så är de någon som har en o låna ut till den 25 så är de bara att höra av sej. :) ne nu ska jag ta o fortsätta titta på tv innan de är dax för sängen så att jag tar mej upp i morgon. ha de gött. 

Nocks


jag vill inte ha de så här.


vill fara


slut.

Urk vilken dag de har varit på jobbet idag. från kl 07:00-17:30 idag o de kommer att bli lika långt pass i morgon.
Men sen på fredag då blir de bara från 07:00 till 15:30 så de kommer att kännas riktigt skönt. Så vad har annaras hänt under dom här dagarna? I måndags var jag på gymmet o fick ett helvetes problem med mitt jävla sim kort till mobilen. så jag fick ju sicka iväg en massa mail o sitta i telefon i flera timmar för att få ordning på allt. O igår var älsklingen här :) alltid lika trevligt när hon e på besök. Vi såg två filmer o bara mådde gött. Sen for vi en sväng på ica o handlade lite mat o dricka till filmen.
Jag saknar henne så oerhört mycket.
Ne nu ska jag ta o fixa något att äta o sen blir de att lugna ner sej innan de blir sängen o sova så man tar sej upp i morgon.
Ha de gött.

en kopia från våran sida

2010-10-03 | One time hero..Always Hero | Teamdudes lilla alkohol korrespondent har gjort ytterligare forskningar i årets Teamdudes vin.
Resultatet lät inte vänta på sig..Efter tre flaskor av vårat hembryggda så gick all form av vett ut kroppen.
Detta resulterade i en sönderkastad mobiltelefon och ett stycke sönderslaget toalettskåp
för vår lilla finska vän från Ånäset.
Känns skönt att denna krigare fortsätter leverera trots dessa besparingens tider.
Utöver det är det också härligt att vinet verkligen kan ge den alkohol effekt vi eftersträvar.
Remember this Kids..Radiosändning den 22 October klockan 19:00.
//Mulle


besök gärna
http://www.theduude.com/

:(

Fan va de känns tomt.
Jag har varit med älsklingen sen i måndags o sen for hon hem idag eller snarare igår lördag.
Känns riktigt tomt de har varit riktigt trevligt att ha henne här. Men jag förstår att hon måste få lite tid för sej själv åxå o inte bara vara med mej. Men de har varit så helt underbart att få vara med henne. Jag älskar värkligen henne. Men nog om de. Jag har nyss kommit hem efter att ha varit med Nicklas, Lotta, Mikki. vi var o hälsade på hos en kille som heter Tony vi satt o spelade o snackade en massa skit. Men mycket trevligt var de. O nu ska man väll snart försöka sova så att man e pigg o glad till i morgon. ska försöka diska o tvätta kläder. för av någon konstig anledning så hamnade alla mina rena kläder i tvätten. Ja vad ska man annars ta o skriva om jo jag kan ju skriva att vinet som jag MUlle o Magnus har gjort e ju rena rama dynamiten. Jag fick en riktigt jävla snefylla av den riktigt tråkigt att jag ska få de när jag ändå mår så bra som de bara går att må. Jag kan inte annat en be om förlåtelse till alla som var med. Jag kan lova o svära att de inte kommer att hända igen. Ne nu ska jag ta o avrunda de här o säga go natt till alla..

Pözz o kram.

Fredag 1 Oktober

Ja nu är de helg igen. Fan så gött de är. Ja jag har ju inte skrivit på ett tag men de beror på att de inte har hänt så mycket. Men idag fick jag ett riktigt bra besked från jobbet. :) på måndag går jag från att ha jobbat 50%-100% fan så gött då får jag mer pengar o de behövs för att bli av med alla skulder man har samlat på sej. Men nu sitter jag o väntar på att Natascha o Sanna ska komma hem till mej. De blir typ film kväll o bara chilla o ta de lilla lugna. Sen får jag även se om Krille o Eve tittar förbi åxå. Skulle vara riktigt skoj. Men vi får se vad kvällen har att erbjuda. Ha de gött.


RSS 2.0